Μουσικα Νεα

Σουζάνα Παπαδοπούλου

today9 Απριλίου, 2021 157 9 1

Φόντο
share close

Η Σουζάνα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1986.Απο μικρή κλεινόταν συχνά στο δωμάτιο της, με ενα κασετόφωνο της τοτε εποχής, αντέγραφε από το ραδιόφωνο σε κασέτες αγαπημένα της τραγούδια και στην συνέχεια τα άκουγε και τα τραγούδαγε μέχρι να τα μάθει απέξω.Απο μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι.Η αγάπη της για αυτό,την έκανε δηλά δηλά να σηκώνεται και να τραγουδάει σε γάμους και διάφορα άλλα γλέντια γνωστών και συγγενών και σε μαγαζιά της περιοχής που έβγαινε με της παρέες της.Το 2009 δούλευε σε ανθωπολίο της περιοχής της . Εκει γνώρισε δύο ανθρώπους των Θόδωρα Τερζανίδη και την Γαλήνη Κουτσουρίδου εκείνοι είναι που πιστεψαν σε εκείνη απο την πρώτη στιγμή και δεν δίστασαν να την προτείνουν σε δυο γνωστά τοτε μαγαζιά του Μενιδίου.Και τους ευχαριστεί μέχρι και σήμερα. Μεχρι που τελικά παρά την ανασφάλεια που είχε σαν αρχάρια, εκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Κ.Δ. ΛΕΜΩΝΑ
Εκει που είχε την τιμή να συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες του Ποντιακού Στοιχείου.Μετά την Λεμώνα ξεκίνησε ενα όμορφο ταξίδι. Έκανε live σε διάφορα Café και κάποια μαγαζιά ένα από αυτά ήταν η Μελωδία για ΣΕΖΌΝ και πάλι με αξιόλογους καλλιτέχνες και πολύ καλούς νέους ταλαντούχους Μουσικούς και Τραγουδιστές. Είχε κάποιες προτάσεις για μεγάλα μαγαζιά όμως λέει πως ποτέ δεν είχε το όνειρο να μπει σε μαγαζί με όνομα. Το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει αυτό που αγαπάει σε μικρά μαγαζάκια όπως cafe,ταβέρνες και κουτούκια, γτ ήθελε να βλέπει στα μάτια του κόσμου την χαλάρωση, ήθελε πάντα να επικοινωνεί με το κοινό ήθελε να γίνεται μια παρέα και να διασκεδάζει μαζί τους.

Γνώρισε διάσημους του χώρου που είχε την τιμή να την συμβούλεψουν πως να διαχειρίζεται κομμάτια της δουλειάς και μέχρι σήμερα είναι ευγνώμων και ευχαριστεί τους ανθρώπους που την στήριξαν. Και το μεγαλύτερο κομμάτι ήταν η αγάπη του κόσμου.Τους χρωστάει πολλά.Ανάμεσα σε αυτούς είχε την μεγάλη τιμή και χαρά να γνωρίσει τον μεγάλο Μουσικοσυνθέτη Γιαννη Κουρκουμέλη έναν ξεχωριστό άνθρωπο πάνω άπολα.
Δημιουργήθηκε μια φιλία ανάμεσα τους. Της έκανε δώρο ένα τραγούδι με την υπογραφή του σε στοίχο και μουσική το ΛΕΣ ΜΕ ΘΕΣ για να κάνει μια αρχή. Το τραγούδι αυτό αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή.Το ΛΕΣ ΜΕ ΘΕΣ έπαιξε σε κάποιους ινερνετικούς σταθμούς.Και πρώτος από αυτούς ήταν το Radio Xenagos του Κώστα Δαλάκη.Ενας άνθρωπος που βοηθούσε νέα παιδιά.Την στήριξε πολυ.Ο Κώστας δεν ειναι πια μαζι μας λέει η Σουζάνα αλλά θα ζει μεσα στις καρδιές μας.Του το χρώσταγα μας λέει.Η Σουζάνα για προσωπικούς λόγους σταμάτησε το τραγούδι το 2014 και επανέρχεται ξανα με κάποια live το 2018 όπου εκεί ήταν και ο σταθμός αποβίβασης.Πρόσφατα αποφασίζει να επανέλθει με καινούργια τραγούδια για να νιώσει ξανα λέγωντας μας πως ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς. Παρόλα τα εμπόδια και παρά τα σημερινά δεδομένα πρέπει να τραγουδάμε γιατί το τραγούδι δεν πεθαίνει ποτέ και κρατάει και εμάς ζωντανούς.

Δημοσίευση Απο: admin

Βαθμολογία

Προηγούμενη ανάρτηση

0%
×