Μουσικα Νεα

Ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι

today5 Απριλίου, 2021 219 31

Φόντο
share close

Ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1997 στην Αθήνα. Ασχολείται από μικρή ηλικία με το τραγούδι συγκεκριμένα από 7 χρόνων άρχισε να τραγουδά Σε διάφορες εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια παίζει και Πλήκτρα.

Επίσης έχει γράψει ένα τραγούδι σε μουσική δική του και του αδερφού του Νίκου Τριανταφυλλίδη και σε στίχους δικούς του με τίτλο Τα νύχτας έρθεσαι ‘ς σο νου μ’. Προέρχεται από μουσική οικογένεια εξού και η ενασχόληση του με τη μουσική είχε την τύχη να τραγουδήσει με μεγάλους μουσικούς και καλλιτέχνες με Δημήτρη Καρασαββίδη που είναι και θείος του και τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα στην Ποντιακή μουσική, Με Γιώργο Δημητριάδη κ.α Σε ηλικία 15 ετών εμφανίστηκε στην εκπομπή Το αλάτι της γης σε ένα αφιέρωμα στο ματθαίο και τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη ερμηνεύοντας το τραγούδι την πατρίδα μ’ έχασα.

Δημοσίευση Απο: admin

Βαθμολογία

Προηγούμενη ανάρτηση

Μουσικα Νεα

Αυγή Τριανταφυλλίδου – Σε Χρειάζομαι

Αυγή Τριανταφυλλίδου - Σε Χρειάζομαι - Ράγισα Cover | COVER Challenge cover song se hreiazomai ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ Στίχοι- Μουσική | Μαίρη Καντιώτη - Χάρης Κοστώπουλος ΡΑΓΙΣΑ Στίχοι - Γιώργος Αναστασιάδης Μουσική - Δημήτρης Παπαδόπουλος

today5 Απριλίου, 2021 59 9 2

0%
×